organisaties met een voorsprong:

"Wij krijgen veel positieve reacties op Facebook en ook uit de advertenties krijgen we veel klanten. Voorsprong Marketing is een prettige partner om mee samen te werken. Ze weten binnen budget veel creatieve en goede marketing acties te bedenken waardoor we gemakkelijker kunnen groeien."
reinder-ypeij
Reinder Ypeij
Mede-eigenaar Vertrouwd Schoon
"Hester is voor ons de Marketeer die op de achtergrond alle verkoop kanalen zoals Google shopping, Affiliate marketing en alle online platformen overzichtelijk samen brengt. Data is tegenwoordig in overvloed. Maar hoe hou je dit als ondernemer overzichtelijk en wat ga je er vervolgens mee doen? Ze heeft veel enorm veel ervaring op het gebied van het altijd veranderende Adwords en Analytics ze brengt voor ons alle kanalen samen en zorgt voor rust en overzicht. Als ze een kanaal of platform niet kent dan zoekt ze het graag uit. Onze samenwerking is meestal gestructureerd maar ook bij problemen schuwt ze direct ingrijpen niet!"
Alex Buwalda
AB Marine Service & AB Werklamp
"Hester is een gepassioneerde marketingexpert die een uitstekende kennis heeft van online campagnes. Zowel de Facebook als de Adwords campagnes zijn voor haar bekend terrein. Ze neemt initiatief en heeft geen tot weinig aansturing nodig om een project succesvol af te ronden. Wij zijn erg tevreden."
Johan Zandbergen
Eigenaar PlazaXL
Stuur een WhatsAppje >