Het team

Klinkt leuk allemaal hoor, maar wie gaat mijn bedrijf dan eigenlijk helpen?

Oprichter/marketeer
Hester Geerdink

Persoonlijk
Geboren in 1993 in Groningen, nu wonend in een dorpje in de buurt van Leeuwarden. In 2018 getrouwd met Grardus en sinds 2020 mama van Eline.

Opleiding
In 2010 ben ik gestart met de opleiding Commerciële Economie aan de NHL in Leeuwarden. Tijdens de opleiding kreeg ik steeds meer interesse in Online Marketing. Tijdens een stage bij TRES Internet in Heerenveen werd het me helemaal duidelijk: hier wil ik mijn werk van maken!

Fun facts
1 Het gebeurt zelden dat je me tegenkomt zonder dat ik muziek luister. Pop, soul, jazz, klassiek en alles er tussen in, elk moment van de dag en elke stemming heeft een tune!
2 Eten is mijn hobby. Vooral van Italiaans koken word ik blij.

SEO Manager
Flip Schouten

Werkzaamheden

Tekst en taal vind ik fascinerend. Voor mij is de uitdaging dan ook om jouw verhaal op een prettig leesbare manier te vertellen, zodat je lezerspubliek geïnspireerd zal raken. Geen onderwerp is mij te gek! Voordat ik bij Voorsprong Marketing ging schrijven ben ik zes jaar lang werkzaam geweest bij een allround marketingbureau waar ik de kneepjes van het vak heb leren kennen. Deze ervaring stelt me in staat om binnen de strenge – doch rechtvaardige – regels van SEO de meest pakkende teksten te schrijven!

Opleiding

In 2007 behaalde ik mijn diploma als cameraman op MBO niveau 4. Dat wereldje was het niet voor mij, dus begon ik aan de opleiding Informatiedienstverlening & Management. Na vele omzwervingen kwam ik in de wereld van SEO terecht, waar ik eindelijk mijn talenten kon benutten.

Roots

Ik ben geboren in Heerhugowaard maar noem mezelf altijd een rasechte Niks. Ik heb in vele verschillende delen van het land gewoond, vooral in ‘t Noorden, waardoor ik nooit echt de taal, cultuur en gewoontes van één specifieke omgeving heb overgenomen. Echter, reeds meer dan de helft van mijn leven verblijf ik al in Friesland. Ik kwam ooit aan in Bakkeveen, verhuisde naar – en meermaals binnen – Drachten, verkaste naar Leeuwarden en landde in Heerenveen.

Persoonlijk

Sinds ik in 2015 met Amanda ging samenwonen volgde Maggie al snel – da’s trouwens een poes, geen dochter.

Fun Facts

1 Ik ben dol op post-punk, folk, psychedelische rock, kleinkunst, new wave, synthpop, post-rock, new wave en nog vele andere genres. Muziek is voor mij meer dan een passie, ‘t is ook m’n werk! Naast mijn taken bij Voorsprong Marketing ben ik ook tekstschrijver/redacteur bij platenperserij Deepgrooves te Leeuwarden.
2 Films en series kijken doe ik gaarne. En voor een mooi, thematisch bordspel ben ik ook altijd wel in! Daarnaast heb ik zeer recentelijk de basgitaar ter hand genomen.
3 Xbox4Life!

vacature: Allround online marketeer
Ben jij dit?

❗ Gezocht:

(Allround) online marketeer die Hester tijdelijk kan vervangen. Wanneer het goed bevalt (😉) is het ook mogelijk om langdurig werkzaamheden over te nemen.

In eerste instantie gaat het om de periode waarin Hester met zwangerschapsverlof is (26 september 2022 tot 16 januari 2023).

Stuur een WhatsAppje >